Tika's Foodbar

Tel: 014 96 00 62

Pannenkoekenkraam Tika’s Foodbar te Herentals

De pannenkoeken, wafels en andere zoete producten worden ambachtelijk en dagvers bereid. U zult het meteen met ons eens zijn: onze smaken zijn niet te evenaren! Kom langs in ons pannenkoekenkraam regio Herentals en kies uw favoriete hap en/of drankje.

Wafels

Onze overheerlijke wafels zijn zonder twijfel de allerbeste uit de streek. We maken ze in diverse formaten en in ontelbaar veel smaken!

Foodtruck

De foodtruck is terug te vinden op diverse markten. Het is echter ook perfect mogelijk om onze foodtruck tot bij u thuis of op een andere locatie te laten komen om daar uw gasten te verrassen!

Catering

Wij voorzien alles voor uw feestje! Ook het opdienen, afruimen en de afwas nemen wij indien gewenst voor onze rekening. U kiest zelf de cateringformule en gerechten!

Snoep

De mooiste snoeptaarten en snoepzakken vindt u bij Tika’s Foodbar! Ook voor sponsoring van snoep (bvb voor schoolvereniging) kunt u bij ons terecht.

Formules

We maken van uw communiefeest, verjaardagsparty of bedrijfsevenement een succes! Ontdek onze diverse formules!

Contact

Bel ons vrijblijvend of stuur een mailtje indien u meer informatie wenst over het pannenkoekenkraam Tika’s Foodbar uit Herentals!